2107567706 Εθνικής Αντιστάσεως 28, Καισαριανή dinosmanolas@gmail.com
 
 
MamolaSat
Υπηρεσίες Τεχνολογίας
 
H επιχείρηση μας δραστηριοποιείται από το 1999 στην Καισαριανή Εθνικής Αντιστάσεως 28 και στελεχώνεται από πτυχιούχους εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. H επιχείρηση ''Μανωλάς" ειδικεύεται στις μελέτες και εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, συναγερμών,  κλειστών κυκλωμάτων T.V, επίγειων και δορυφορικών συστημάτων,  θυροτηλεοράσεων παρέχοντας πλήρη τεχνική κάλυψη. Διαθέτουν σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας. Κατέχουμε πιστοποίηση για τα προϊόντα, που χρησιμοποιούμε και τις υπηρεσίες,  που παρέχουμε.

Αναλαμβάνουμε:
Εγκαταστάσεις Nova, Εγκαταστάσεις ΟΤΕ, Εγκαταστάσεις Συναγερμών, Εγκαταστάσεις Κεραιών, Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης, Κάμερες Ασφαλείας κ.α. 
Εξυπηρετούμε την Καισαριανή και όλη την Αττική.


ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ - ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε: 
Εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και εφαρμογές επίγειων αλλά και δορυφορικών συστημάτων λήψης και μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος (τοποθέτηση, έλεγχο, επισκευή ή ρύθμιση στο ήδη υπάρχον κάτοπτρο (Cosmote tv, Nova tv, Digea tv ).Είμαστε από το 1999 εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί της NOVA και τα τελευταία χρόνια αποτελούμε μέρος του εξειδικευμένου τεχνικού δυναμικού της COSMOTE. Μπορούμε να διανείμουμε οποιασδήποτε πηγή εικόνας μέσω επίγειου ψηφιακού ή δορυφορικού σήματος ή να μετατρέψουμε δορυφορικό σήμα σε επίγειο ψηφιακό ή αναλογικό.
 
Παρέχουμε υπηρεσίες σε:
- Οικιακές εφαρμογές επίγειων και δορυφορικών προγραμμάτων λήψης
- Δορυφορικές εφαρμογές ξενοδοχείων
- Κεντρικές κεραίες τηλεόρασης


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στον τομέα της ασφάλειας παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας και προστασίας υψηλής ποιότητας. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τοποθέτηση,  μελέτη και αναβάθμιση συστημάτων ασφαλείας συναγερμών. Τα προϊόντα μας είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας και οι υπηρεσίες μας παρέχονται από το άρτιο εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας επισκέπτονται το χώρο σας εντελώς δωρεάν, για να καταγράψουν τις ιδιαιτερότητες, που μπορεί να παρουσιάζει ο χώρος σας. Συνεργαζόμαστε με επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες (Paradox, DSC, NOVA, ARTION-AJAX)
 
Μεγιστοποιούμε την ασφάλεια σας μέσω του κέντρου λήψης σημάτων. Το ανθρώπινο δυναμικό επαγρυπνά για την ασφάλεια σας παρέχοντας 24 ώρη τηλεφωνική υποστήριξη και πραγματοποιώντας περιπολίες 24 ώρες το 24ώρο. Το κέντρο λήψης σημάτων ενημερώνει άμεσα τις αρμόδιες αρχές και δεν διστάζει να επέμβει έγκαιρα σε ενδεχόμενη απειλή.


ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας για ολοκληρωμένα οικιακά και επαγγελματικά συστήματα παρακολούθησης, ώστε να έχετε τον έλεγχο του χώρου σας στα χέρια σας ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, υπακούοντας στις επιταγές της εποχής για υψηλή τεχνολογία και άριστη τεχνογνωσία.
 
Συνεργαζόμαστε με επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες (DAHUA-HIKVISION-TVT).
 


ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η εταιρεία μας το τελευταίο διάστημα σύναψε συνεργασία με τον όμιλο “Ήρων” που είναι ο βασικός εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα ήδη από το 2005.Διαθέτει και λειτουργεί επιτυχώς ήδη από το 2004 δύο σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο έξω από τη Θήβα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος σχεδόν 600MW. Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες,  αλλά και σε επαγγελματίες που επιθυμόυν να επωφεληθούν από 36-42 % έκπτωση στην κατανάλωση του ρεύματος εξασφαλίζοντας ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΧΡΕΩΣΗ όλο το 24ΩΡΟ με σταθερή χρέωση κιλοβατώρας 0, 06590 χωρίς όριο!